انقلاب شرکت اپل در سال 2020
هر چند سال یک بار باید شاهد یک انقلاب در زمینه طراحی موبایل میبودیم و سال 2018 بود که سامسونگ با معرفی گلکسی اس 9 و دریچه دیافراگم متغیر آن توانست تا مدت زیادی در زمینه عکاسی موبایل حرفهای زیادی داشته باشد.
گرچه دریچه دیافراگم متغیر این دستگاه کاربردی در زمینه عکاسی پرتره نداشت و تنها در عکس برداری در شب کاربرد زیادی داشت که بعد از آن سامسونگ به پیروی از دیگر شرکتها نیز حالت Night را به منوی گوشیهای خود اضافه کرد.

انقلاب شرکت اپل در سال 2020
آیفون و اگر بخواهیم بهتر بگوییم تمامی گوشیهای هوشمند هم اکنون تنها قادر به رفع لرزشهای دست و دریافت تصاویر شفاف توسط اضافه کردن لرزش گیر به لنزهای دوربین خود هستند که اپل سال 2020 میخواهد این موضوع را به سنسورهای دوربین خود نیز اضافه کند تا در کنار لنزهای دوربین، خود سنسور نیز مجهز به این قابلیت باشد.
هنوز مشخص نیست که این کار اپل برای بهبود عملکرد عکاسی دوربین موبایلهای سال 2020 خود بوده است یا تنها از این روش برای از بین بردن برآمدگی دوربین استفاده خواهد کرد.
متاسفانه هنوز اطلاعات کاملی در زمینه دوربین آیفونهای سال 2020 به بیرون درز نکرده است و مشخص نیست که اپل چه برنامهای برای سال 2020 آماده کرده است.
صفحه نمایش | ۶.۱ اینچ |
دوربین جلو | ۱۲ مگاپیکسل |
دوربین سلفی | ۱۲ مگاپیکسل |
رم – حافظه موقت | ۴ گیگ |
مشخصات باتری | ۳۱۱۰ میلی آمپر |
قیمت | ۱۰.۵۰۰.۰۰۰ |
سال 2020 سال جذابی در زمینه عکس برداری موبایل خواهد بود، سامسونگ گلکسی اس 11 پلاس با دوربین 108 مگاپیکسلی خود و حالا آیفون 2020 با لرزش گیر سنسور دوربین! نظر شما چیست؟